FÓRMULA 1: Renault en converses amb la FIA per poder pujar a Alonso en els test de post-temporada 2020

L’equip Renault manté converses amb la FIA per obtenir l’autorització per posar Fernando Alonso als test de post-temporada a Abu Dhabi, al circuit de Yas Marina.

A motorsport.com, el líder de l’equip de Renault, Cyril Abiteboul, va dir:

«Tinc la sensació que ell [Fernando Alonso] està desitjant estar al cotxe actual. Per tant, estem buscant l’oportunitat de fer-ho. No serà en pràctiques lliures, perquè no ho necessita. Però, ens agradaria veure’l al cotxe ”.

Si Alonso no tindrà oportunitat en els entrenaments lliures, només queda la prova de post-temporada que té lloc a Abu Dhabi, al circuit de Yas Marina. El 2020, a causa de la pandèmia COVID-19, es van canviar les regles, reduint-se la prova a només un dia.

En aquesta prova, la normativa dicta l’ús de pilots que «tret que la FIA aprovi el contrari, els pilots participants no poden haver participat en més de dues proves del Campionat del Món de Fórmula 1 durant la seva carrera«.

Dit d’una altra manera, l’equip francès ha d’obtenir l’autorització de la FIA si vol posar Alonso en un cotxe a Abu Dhabi, cosa que ja s’està discutint, segons Abiteboul: «Ja estem parlant amb la FIA sobre això».

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments