WEC: Toyota vol batre la volta rècord del circuit de Le Mans

Actualment, Kamui Kobayashi té el rècord de volta més ràpida al circuit de Le Mans, amb un temps de 3m14.791s que li va donar la pole position per a l’edició 2017. Aquest cap de setmana té lloc la mítica cursa i Toyota creu que es podria superar la marca.

El sistema d’equivalència tecnològica fa que el TS050 Hybrid sigui 17kg més pesat que el 2017, però el format d’hiperpole per a la qualificació augmenta les possibilitats d’agafar una pista neta i, per tant, fer una volta superant la perfecció. I això fa que el director tècnic de Toyota cregui en un nou registre.

Pascal Vasselon va dir citat per Motorsport.com:

‘Normalment hauríem de ser capaços de fer temps de volta similars als d’anys anteriors. El temps de la pole el 2017 ja s’ha demostrat difícil dues vegades, perquè aquesta vegada hem tingut circumstàncies molt excepcionals, sobretot pel que fa a l’adherència a la pista. […]. Però jo diria que, en teoria, tenim l’oportunitat d’estar a prop i, fins i tot, batre-la lleugerament aquesta vegada. Diguem que no és impossible. Tot dependrà del nivell d’adherència que tinguem a la pista, que no és idèntic d’un any a l’altre ’.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments