El grup Volkswagen podria vendre Bugatti

En una setmana plena de novetats, hi ha un rumor important per a la indústria de l’automòbil. Segons Car Magazine, el Grup Volkswagen manté negociacions molt avançades amb Rimac Automobili per a la venda de Bugatti. Segons la mateixa publicació, l’acord ja ha estat aprovat pels executius del grup alemany, però encara falta l’aprovació del Consell de Supervisió.

Si tot està confirmat, el Grup Volkswagen perd Bugatti, una marca que va ser comprada per Ferdinand Piech juntament amb Lamborghini i Bentley. Des de la destitució del líder el 2015, que va morir el 2019, el 50% del grup continua en mans de la família Piech i, per tant, era necessari convèncer-los que seria un bon negoci.

Amb aquesta finalitat, Car Magazine revela que, suposadament, això només es va aconseguir a causa del reforç de la posició a Rimac a través de Porsche. És a dir, la marca alemanya ja tenia el 15,5% de Rimac Automobili, però l’acord pot elevar el valor al 49%. Tot i així, cal recordar que la marca croata ja compta amb inversions de Hyundai / Kia, Koenigsegg, Jaguar i Magna, tot això en 11 anys.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments