WEC: 24h de Le Mans 2020: Triomf incontestable de Toyota, Rebellion es despedeix amb el segon lloc

Victòria de Toyota a les 24 hores de Le Mans. Els japonesos han controlat la cursa des del principi i el cotxe número 8, que gairebé no va patir cap contratemps, ha guanyat amb més d’una volta per davant. Rebellion ha aconseguit el segon lloc, amb Toyota # 7 salvant el podi en les últimes hores.

Brendon Hartley, Kazuki Nakajima i Sébastien Buemi han dominat la segona meitat de la cursa per Toyota, després que José-María López, Kamui Kobayashi i Mike Conway tinguessin problemes al Toyota #7. El triplet que anava al capdavant no va tenir problemes importants, excepte una punxada a la primera hora i el canvi del sistema de refrigeració del fre per guanyar. El segon va ser Rebellion amb Bruno Senna, Gustavo Menezes i Norman Nato, mentre que Toyota #7 va acabar en tercer lloc.

A LMP2, Albuquerque, Paul di Resta i Phil Hanson van aconseguir una emocionant victòria a l’Oreca # 22 de United Autosports. La incertesa va prevaler fins als darrers minuts en la lluita contra Oreca # 38 de JOTA Sport, pilotada per Félix da Costa, Anthony Davidson i Roberto González. Panis Racing va completar el podi de la classe amb Julien Canal, Matthieu Vaxivière i Nico Jamin a Oreca # 31.

Pel que fa al LMGTE Pro, l’Aston Martin # 97 va controlar les últimes hores i va guanyar, dirigit per Alex Lynn, Harry Tincknell i Maxime Martin. El trio va superar el de Ferrari # 51, compost per Daniel Serra, Alessandro Pier Guidi i James Calado. L’altre Aston Martin oficial va tancar el podi amb Marco Sørensen, Nicki Thiim i Richard Westbrook.

Entre els LMGTE Am, la victòria també va somriure a Aston Martin, el número 90 de TF Sport que va comptar amb Charlie Eastwood, Jonathan Adam i Salih Yoluç. El Porsche # 77 de Dempsey-Proton es va estavellar amb Christian Ried, Matt Campbell i Riccardo Pera. AF Corse va completar el podi gràcies a Emmanuel Collard, François Perrodo i Nicklas Nielsen al Ferrari # 83

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share