CATALUNYA: Prèvia Ral·li de la Llana 2020

El proper dissabte 26 de setembre es celebrarà XXI Ral·li de la LLana, prova puntuable per al Trofeu de Catalunya de Ral·lisprints d’Asfalt i per als campionats de Catalunya de Regularitat Esport i Superesport.

Aquesta edició de la prova vallesa es disputarà sobre un únic tram, Sant Miquel del Fai, que es repetirà a triple passada. La primera vegada tindrà un recorregut de 9,20 km, mentre que la segona i tercera passada comptara amb 11,78 kms cronometrats. La sortida de la prova es farà des del polígon La Borda de Caldes de Montbuí a les 13:00h, mentre que l’arribada prevista serà passades les 19h.

Imagen

La llista d’inscrits per la prova compta amb 76 participants entre velocitat i regularitat. Entre els principals inscrits en velocitat hi trobem a Orriols-Pujolar amb el nou Ford Fiesta Rally2 que estrenaran en aquesta prova. Segur no ho tindran fàcil contra Martinez – Larrosa amb el seu veterà BMW M3. Parés – Requena també estaran a la línea de sortida amb un Citroën C3 N1 construit per RMC i assistits per PCR Sport, el mateix que Agustina – González amb un altre N1, en aquest cas un Ford Fiesta.

Imagen

Llista d’inscrits completa: aquí

Per un Ral·li segur

Per tal d’evitar aglomeracions innecessàries i contràries al bon sentit comú i a l’emergència sanitària que vivim, ha quedat suspès el parc tancat, la sortida protocol·lària del podi, i el multitudinari lliurament de premis que es feia al Club Tennis Sabadell. Seguint amb la reducció de riscos i fent cas a les recomanacions de la Federació Catalana d’Automobilisme, no hi haurà verificacions administratives, i les tècniques es faran dins el mateix parc de treball des d’on hi haurà l’inici i final de la prova, en un lloc tranquil i apartat, on es duran a terme controls previs del Covid-19 entre tot el personal implicat.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments