FÓRMULA 1: Horaris del GP de Rússia 2020

La Fórmula 1 aterra a Rússia pel seu últim Gran Premi europeu abans de dur a terme el seu periple per les ameriques. Per això, és l’última gran carrera abans de l’aturada intercontinental.

Arriba la desena cita de la temporada, el Gran Premi de Rússia tindrà un horari diferent a la resta de carreres que estan tenint lloc aquesta temporada (ara com ara totes a Europa). En el circuit urbà de Sotxi (té 5,848 km de recorregut) es disputarà la prova a partir de les 13.10 hores.

Lewis Hamilton arriba com a líder indiscutible del Mundial. El pilot de Mercedes ha guanyat ni més ni menys que sis de les nou carreres disputades, dues d’elles amb volta ràpida inclosa. En la general li treu 55 punts al seu company Valtteri Bottas. Més lluny està Max Verstappen, que està a 80 punts del britànic. Tot apunta a que seguirà el domini de Mercedes en un circuit que se’ls dóna molt bé als de Toto Wolff. Hamilton ha guanyat en quatre ocasions. Mentre que en 2016 va vèncer Nico Rosberg i en 2017 ho va fer Bottas.

Per la seva part, Carlos Sainz no va poder sumar en el Gran Premi de la Toscana. No està en el ‘Top ten’ del campionat, però per molt poc. És onzè (41) a només dos punts de Pierre Gasly (43). A Sotxi, el madrileny intentarà brillar com el va fer amb molta intensitat a Monza, on va quedar segon.

El cap de setmana començarà el divendres 25 amb els dos primers entrenaments lliures, després continuarà el dissabte 26 amb els últims entrenaments lliures i la classificació i, finalment, el diumenge 27 podrem gaudir de la carrera. Això sí, dues hores abans de l’habitual, a les 13.10 hores (CET).

HORARIS GP RÚSSIA F1

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share