CATALUNYA: Per què s’ha ajornat el Ral·li de la Llana?

El Servei Català de Trànsit ha informat al Motor Club Sabadell que no disposaven del permís necessària per culpa d’un nou sistema electrònic que la Generalitat ha posat en marxa i que gestionen els clubs directament amb les autoritats. Aquesta nova comunicació, millor dit incomunicació ha fet impossible aconseguir l’autorització per demà.

En busca d’una nova data

El Motor Club Sabadell està mirant de buscar una nova data a primers de novembre per disputar la prova. No solament és un gran sotract conòmic, sinó que també ho és moral.

En primera instància el MCS va plantejar suspendre la prova i retornar de forma integra tots el diners de les inscripcions a tots els participants, però al final s’ha cregut millor buscar una nova data al novembre. Els participants que no vulguin o no puguin tornar els retornaran íntegrament els diners els més aviat possible, i als que no, quedaran directament preinscrits en la prova per la nova data.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share