WTCR: Esteban Guerrieri guanya la primera cursa a Nürburgring Nordschleife

Al Nürburgring Nordschleife, la primera prova del cap de setmana alemanya. Amb molta pluja al circuit alemany, Esteban Guerrieri (Honda Civic Type R TCR) va aprofitar aquest factor i, després de començar la cursa darrere del Safety-Car, es va posar ràpidament davant Yvan Muller (Lynk & Co 03 TCR).

Al pilot d’Honda ja ningú el molestava al davant. En la lluita per la posició més baixa del podi, Tom Coronel (Audi RS3 LMS), Yann Ehrlacher (Lynk & Co 03 TCR) i Thed Björk (Lynk & Co 03 TCR) van lluitar fins a l’última volta, on a la primera corba, Bjork va passar a Coronel, els dos es van tocar i l’holandès també va perdre la quarta posició davant Earlacher. A la llarga recta del Nürburgring Nordschleife, Ehrlacher va superar Björk per acabar en la tercera posició del podi.

Néstor Girolami ha acabat sisè en el seu Honda, per davant del candidat del Rookie Gilles Magnus en el seu Audi RS 3 LMS i Tiago Monteiro

.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share