WTCR: Ehrlacher s’emporta la segona cursa a Nürburgring Nordschleife

Yann Ehrlacher ha triomfat en la segona cursa de la Copa del Món de Turismes (WTCR) al Nürburgring Nordschleife, augmentant així el seu avantatge al campionat.

La cursa d’aquest dissabte va començar de nou darrere del cotxe de seguretat. Quan va començar l’acció, Nestor Girolami (All-Inkl Münnich / Honda) va avançar per a d’Ehrlacher (Cyan Racing Lynk & Co), amb Atilla Tassi (All-Inkl Münnich / Honda) en tercer lloc. Girolami i Ehrlacherva s’han començat a distanciar al davant. A Döttinger Höhe a la primera volta, Ehrlacher aconseguia el avançar a Girolami i va prendre la davantera, mentre que més endarrere de Thed Björk (Cyan Performance Lynk & Co) superava a Tassi.

Fins al final, Ehrlacher no es va adormir mai al capdavant, augmentant l’avantatge a 5.835s. Una infracció a la sortida va valer una pena de 30 segons per Girolami, que després de perdre el segon lloc a la pista estava fins i tot fora de la lluita pel podi i els punts. Així, Tassi va acabar en tercera posició. Mikel Azona (Zengo / Cupra) i Esteban Guerrieri (All-Inkl Münnich / Honda) van completar els cinc primers.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share