El nou Skoda Fabia arribarà al 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Skoda donarà a coneixer una nova generació del Fabia per al 2021 i qui ho diu és el nou conseller delegat de la marca txeca, Thomas Schäfer. L’anunci es va fer durant una entrevista en què el líder més recent de Skoda parlava sobre el camí a seguir per al futur, en què va dir que va seguir l’estratègia exposada per l’anterior conseller delegat fins al 2025. A més, promet implementar les seves pròpies idees per liderar marca al següent “nivell”. Enmig de tota aquesta informació rellevant per als propers anys de la marca txeca, també va dir que la propera generació de Skoda Fabia arribarà als mercats el 2021.

Tot i no entrar en detalls, només va dir que serà un “cotxe gran” i que les expectatives són molt altes. De moment, la informació encara és escassa, però el Fabia pot rebre la plataforma MQB A0 que s’utilitza als “cosins” Ibiza, Polo i A1. Donat el paper de la marca dins del Grup Volkswagen, és molt probable que sigui més accessible i pràctic per a tots ells.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments