TURISMES: BMW aconsegueix la primera victòria en 10 anys a les 24h de Nürburgring 2020

El Rowe Racing BMW d’Alexander Sims, Nick Catsburg, Nick Yeloly i Philipp Eng, van guanyar les 24 Hours of Nürburgring.

A la classificació general, Rowe Racing va guanyar la carrera, oferint a BMW un altre triomf després d’una dècada sense victòries. Les últimes hores de cursa van ser molt interessants amb una bona baralla entre BMW i Audi, amb tres BMW i dos Audis en dos minuts, de manera que a falta de gairebé 180 minuts tot podria passar. Tot es va decidir amb l’última aparició de la pluja, quan faltaven menys de dues hores per al final de la cursa.

L’Audi de Haase tenia 10 segons d’avantatge davant Catsburg abans que arribés la pluja, però va perdre l’avantatge davant BMW, que va canviar molt abans els pneumàtics de pluja, i se’n va aprofitar. BMW es va posar al capdavant en aquell moment, tot i que el canvi de pneumàtics de Rowe sense que l’equip estigués preparat. La lenta reacció d’Audi els va enganxar. Rowe Racing va acabar triomfant amb només 16 segons de diferència sobre a l’Audi # 1. Un cop més, el temps fa canviar el tauler, com tantes vegades ha passat a la pista d’Eifel.

El Mercedes #9 de GetSpeed ​​Performance, de Raffaele Marciello, Maxi Götz, Maxi Buhk i Fabian Schiller van liderar en la fase inicial, després que el Mercedes #4 de Haupt Racing, van deixar la pista. El Lamborghini de Konrad Motorsport, conduït pel francès Franck Perera, era tercer quan el motor va fallar. Després va ser el torn d’Audi que va dominar durant bona part de la cursa, fins i tot amb tres cotxes als llocs del podi. Amb la primera llum del dia i amb pluja, els BMW van perdre gairebé deu segons per volta, però la pluja es va aturar a mesura que els cotxes de la marca Munich passaven dels 10 primers als 5 primers.
Tot estava més o menys equilibrat amb dos Audi enfront de tres BMW, però tot indicava que Audi guanyaria fins a l’últim canvi.

D’aquesta manera, Nicky Catsburg, Alexander Sims i Nick Yelloly van portar BMW a la seva primera victòria a les 24 hores en 10 anys, amb Catsburg veient la bandera a quadres 16 segons davant de Christopher Haase a l’Audi R8 LMS GT3 Evo #3 d’Audi Sport Team Car, també de Mirko Bortolotti i Markus Winkelhock. BMW va col·locar tres cotxes al top 5 amb la màquina Team Schnitzer, conduïda per Farfus, Klingmann, Tomczyck i Sheldon Van der Linde en tercer lloc, i el segon cotxe de Rowe Racing, en quarta posició. El primer Porsche va acabar en setè lloc, el cotxe Frikadelli Racing pilotat per Mathieu Jaminet, i el primer Mercedes va acabar en vuitè lloc amb el número 6 de Haupt Racing.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share