Dacia presenta els seus nous models

Després d’un breu teaser que mostrava les primeres imatges del nou Sandero, Sandero Stepway i Logan, ara arriba tota la informació sobre el nou trio. Sandero és un dels beneficiaris més grans, ja que, a diferència dels predecessors que utilitzaven les antigues bases Clio, aquest nou utilitza el CMF-B utilitzat a la versió més recent. Això ajuda a aconseguir 19 mm de longitud addicionals per a un total de 4,09 metres. També cal destacar els nous fars LED en forma de “Y” a la part davantera. El Sandero Stepway, en canvi, té un aspecte més modern i manté el format crossover amb una alçada addicional de 41 mm en comparació amb el Sandero base.

Dins, l’evolució també és molt visible. Amb un tauler més modern i atractiu, també té més espai. El maleter guanya 18 litres en comparació amb el seu predecessor Sandero. Quant a la tecnologia, els clients tenen disponibles tres tipus d’entreteniment. El més bàsic no té pantalla central, però inclou ràdio DAB i Bluetooth. Els altres dos reben una pantalla central de vuit polzades a la part superior del tauler. Media Display incorpora Android Auto i Apple CarPlay, mentre que Media Nav té navegació.

Pel que fa als motors, els tres models es llancen amb tres opcions de gasolina. Parlem del motor de tres cilindres d’1,0 litres amb potències que oscil·len entre els 65 CV (no disponibles a Sandero Stepway) i els 90 CV amb transmissió manual de sis velocitats o CVT automàtica. A més, els clients també poden comptar amb el TCe 100 Eco-G, una solució GPL.

De moment sabem que Sandero, Sandero Stepway i Logan haurien d’arribar al mercat portuguès el 2021 i seguiran sent algunes de les solucions més racionals del mercat de l’automòbil.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share