El primer Cupra exclusiu de la marca és el Formentor amb 310 CV

Cupra va celebrar un altre esdeveniment online on va revelar tots els detalls del nou Cupra Formentor, el primer model creat exclusivament per Cupra. Amb 4,45 metres, equival a un Seat Ateca, però amb un aspecte més agressiu i esportiu. En aquesta primera fase de llançament es vendrà amb el motor 2.0 TSI que arriba als 310 CV i als 400 Nm de parell, potència que arriba a les quatre rodes motrius mitjançant la transmissió automàtica DSG. Això us permetrà accelerar de 0 a 100 km / h en 4,9 segons. Es preveu que arribi a l’octubre, aquesta variant serà el “vaixell insígnia” del nou model Cupra.

Tot i això, l’objectiu és arribar a un total de set motors i que les vendes totals siguin iguals o superiors a les de les altres Cupra combinades (Cupra Ateca i Cupra Leon), cosa que demostra la veritable importància d’aquest nou model. Cal assenyalar que la segona solució, que arriba el 2021, serà un híbrid endollable que combina el motor 1.4 TSI amb un tren motriu elèctrica que junts assoleixen 245 cavalls de potència i 400 Nm de parell. Aquesta solució ja coneguda, per exemple, al Golf GTE, es veu com la gran esperança de vendes i, segons la marca, l’objectiu és que representi la meitat de les vendes del model.

En resum, Wayne Griffiths celebra la “nova normalitat” post-pandèmica tant per Seat com per Cupra. Com que la producció es normalitza a 2.000 cotxes produïts al dia, les xifres de vendes del setembre es situen, segons el que es va dir en l’esdeveniment, al nivell del mateix mes de l’any passat. A més, veu que ambdues marques tenen més facilitat per recuperar-se de la crisi que altres marques generalistes, gràcies al fet que el públic objectiu és un dels més joves del mercat. Sense oblidar que Cupra ja prepara dos nous models, Tavascan i un 100% elèctric basat en Seat El-Born.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share