Honda e:concept, de prototip a SUV

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Honda va utilitzar el Saló de l’Automòbil de Pequín per presentar un nou prototip. L’anomenat concept e: donarà lloc a un SUV elèctric dissenyat per al mercat xinès. Començant pel disseny, la marca japonesa vol ser un model robust i bastant diferent de la gamma actual. El capó llarg i els fars LED garanteixen un aspecte agressiu i fins i tot esportiu. Tot i això, una de les grans novetats és la nova generació de sistemes de seguretat, l’Honda Sensing. Aquí podem trobar sistemes avançats d’ajuda a la conducció amb radar de 360 ​​graus que ajuden el vehicle a entendre què passa al seu voltant en totes direccions.

A més, la marca va aprofitar per presentar el nou CR-V PHEV amb motor Sport Hybrid i-MMD. Segons Honda, aquest sistema compleix la sensació d’electrificació, però també inclou rendiment i silenci. Aquesta versió arribarà al mercat xinès el 2021.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments