Honda e:concept, de prototip a SUV

Honda va utilitzar el Saló de l’Automòbil de Pequín per presentar un nou prototip. L’anomenat concept e: donarà lloc a un SUV elèctric dissenyat per al mercat xinès. Començant pel disseny, la marca japonesa vol ser un model robust i bastant diferent de la gamma actual. El capó llarg i els fars LED garanteixen un aspecte agressiu i fins i tot esportiu. Tot i això, una de les grans novetats és la nova generació de sistemes de seguretat, l’Honda Sensing. Aquí podem trobar sistemes avançats d’ajuda a la conducció amb radar de 360 ​​graus que ajuden el vehicle a entendre què passa al seu voltant en totes direccions.

A més, la marca va aprofitar per presentar el nou CR-V PHEV amb motor Sport Hybrid i-MMD. Segons Honda, aquest sistema compleix la sensació d’electrificació, però també inclou rendiment i silenci. Aquesta versió arribarà al mercat xinès el 2021.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments