Hyundai i20 N Line

Hyundai va augmentar l’oferta del nou i20 amb la variant N Line. Amb diversos detalls estètics diferenciats, és la variant amb un aspecte més esportiu, almenys fins a l’i20 N, de la gamma. Així, guanya preses d’aire, llavi frontal i laterals més pronunciades. A la part posterior, destaquem els para-xocs redissenyats i dos escapaments de sortida. En resum, tenim un exterior molt diferent de la base i20, que demostra el fort compromís amb aquesta versió diferenciadora. A més, rebeu una suspensió modificada.

A l’interior, les característiques de la línia N estan presents en alguns elements. Destacat per a seients esportius, mànec de caixa i volant amb logotip N, amb costures vermelles. Tota aquesta imatge es completa amb decoracions de color vermell.

Pel que fa al motor, la versió N Line està disponible amb el motor de tres cilindres 1.0 T-GDI de 100 cavalls. Curiosament, aquest és l’únic motor disponible a la gamma actual a Portugal. Segons la marca, l’i20 N Line cobreix la distància entre les versions base i l’i20 N. més esportiva. Aquest últim hauria de llançar-se en els propers mesos i, segons sembla, pot estar equipat amb el motor de quatre cilindres d’1,6 litres. amb més de 200 cavalls.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share