FÓRMULA 1: El GP de Turquia finalment serà sense públic

Els plans per acollir el públic al Gran Premi de Turquia van fracassar, amb la prohibició del govern turc de prohibir massificació de gent en actes públics, en una acció presa per intentar controlar la pandèmia COVID-19 al país.

Els organitzadors havien indicat anteriorment que ja s’havien venut unes 40.000 entrades, però avui el govern turc ha emès una decisió per prohibir la participació dels aficionats com a part dels darrers esforços per contenir la pandèmia de coronavirus del país.

Un portaveu de la Fórmula 1 va dir a racefans.net, després d’aquests esdeveniments:

“La nostra opció sempre ha estat guiada per un enfocament per la seguretat i aquesta serà sempre la prioritat. A Turquia esperàvem rebre aficionats, però la situació al país fa que ja no sigui possible. Hem d’entendre i respectar la decisió ”

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments