El primer McLaren híbrid arribarà al 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Dissenyat com a superesportiu de “nova generació”, l’híbrid McLaren (HPH) arribarà al 2021. Així, la marca Woking entra en una nova era electrificada que només s’havia utilitzat al P1 i al Speedtail. En un comunicat, van revelar que van entrar a la fase final de proves abans del llançament. Tot i no revelar encara les dades tècniques, sabem que estarà equipat amb un motor V6 associat amb motors elèctrics (encara no se sap quants), que oferirà “nivells de rendiment sorprenents i una experiència de conducció única”.

Construït sota la nova plataforma MCLA, que, segons la marca, s’ha optimitzat per a aquests motors híbrids, té a més la nova tecnologia de xassís destinada a minimitzar el pes addicional de tot el sistema híbrid, que inclou el bat

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments