Mercedes apuja l’aposta fins al 700kms d’autonomia elèctrica

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

El Mercedes-Benz EQS es troba en la fase final de proves per iniciar la producció abans del llançament el 2021. Aquest, que serà l’últim membre de la família elèctrica alemanya, es basa en una arquitectura específica i es pot utilitzar en diversos models. De moment, les dades són escasses, però la marca alemanya diu que l’EQS, una limusina del segment de la classe S, garantirà autonomies de fins a 700 km al cicle WLTP.

“Al mateix temps, Mercedes-Benz segueix fidel a la seva recepta per a una producció exitosa i dissenya els seus vehicles i instal·lacions per fabricar de manera flexible diferents models a les mateixes línies de producció. Els vehicles elèctrics també utilitzen tecnologies pioneres de diversos dominis Mercedes-Benz, com ara el sistema d’indicació i control MBUX o sistemes d’assistència a la conducció ”, afirmen en un comunicat.

Com a part de la seva iniciativa “Ambition 2039”, Mercedes-Benz treballa per oferir una cartera de nous models de vehicles neutres en CO2 en menys de 20 anys. La companyia pretén que els vehicles equipats amb propulsió elèctrica, inclosos els vehicles totalment elèctrics i híbrids endollables, representin més de la meitat de les seves vendes el 2030. Cal assenyalar que aquest serà el vaixell insígnia d’una nova arquitectura de models totalment elèctrics.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments