TURISMES: Les 25 hores d’Spa 2020 seran 24 i no tindran públic

Finalment no hi haurà 25 hores Spa-Francorchamps. L’organització tenia prevista una hora més a la cursa que tradicionalment dura 24 hores i tampoc no hi haurà públic a les grades a causa de la pandèmia.

El promotor, SRO Motorsports Group, va confirmar els detalls de la cursa belga prevista del 22 al 25 d’octubre. Inicialment s’havia planejat una cursa de 25 hores, però com que era una solució dissenyada per fomentar la presència d’aficionats, les 24 Hores de Spa-Francorchamps mantenen la durada tradicional, ja que no es permeten els aficionats.

Laurent Gaudin, director general de les 24 Hores de Spa-Francorchamps, va dir:

“Després de múltiples propostes, amb requisits creixents i que es deixava caure el volum de públic, vam haver de fer front als fets i tot l’equip va prendre la trista decisió de abaixeu els braços. Per descomptat, es contactarà amb qui ja hagi comprat les entrades.

Lluny del circuit, els aficionats no perdran l’oportunitat de seguir la cursa al pas, amb la garantia de Gaudin:

Per descomptat, trobarem a faltar els nostres aficionats a les 24 hores de Spa-Francorchamps d’aquest any. Però, tot i que l’espectacle no és a la graderia ni al poble, tindrà lloc al circuit amb marques i pilots d’elit. Pel que fa a l’esport, no tenim cap dubte que serà la cursa GT més gran del món. El 2020, milions de persones de tot el món seguiran les 24 Hours of Spa amb una cobertura ininterrompuda i gratuïta ».

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share