FÓRMULA 1: Alonso de tornada a Renault al Circuit de Barcelona – Catalunya

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Fernando Alonso ha tingut el seu primer contacte amb el Renault de Fórmula 1 des de 2009 aquest dimarts, quan ha provat el R.S.20 al Circuit de Barcelona-Catalunya durant un dia de rodatge. I l’experiència ha deixat al campió de la tornada dues vegades amb molt bona impressió sobre l’equip com per les seves possibilitats d’una temporada molt bona l’any que ve.

Quan Alonso va tornar a Renault al juliol, l’asturià va visitar les instal·lacions de Renault aEnstone i Viry el mes passat, abans d’aconseguir l’oportunitat de conduir Renault 2020 a Barcelona, el lloc on va provar per primera vegada Benetton fa 20 anys.

Parlant després de la prova, Alonso va dir que havia estat un dia “molt especial”, mentre admetia que tornar a la velocitat amb els cotxes F1, després d’haver-ho fet recentment des d’IndyCars a un Toyota del Dakar, havia estat una corba d’aprenentatge empinada.

“Ha estat un bon dia aquí a Barcelona”, va dir. “Només 100 km, però per a mi eren molt especials tornant al cotxe F1 i a l’equip.

“Després de 18 anys a la Fórmula 1 i ara tornant enrere, és cert que et falten una mica els punts de referència per la frenada, com de ràpid arriben totes les corbes, el rendiment de frenat, el rendiment de la velocitat de pas per corba, així que hi ha moltes coses a les quals he d’acostumar-me de nou. Però portarà un període de temps més curt que acostumar-se a una cosa completament nova, com per exemple Dakar o Indy.”

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments