WEC: Pilots Or, Plata o Bronze, les noves normes en les alineacions de 2021

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

Es revisaran les noves normes sobre les alineacions dels pilots LMP2 al Campionat Mundial de Resistència (WEC) a partir del 2021. La FIA va avançar que cada cotxe havia de tenir almenys un pilot de la classe Bronze o dos pilots de la classe Plata, considerats aficionats. Actualment només es necessita un d’aquests pilots. La proposta encara no s’ha ratificat abans de la reunió del 2020 del Consell Mundial de la FIA, prevista per al 9 de desembre.

No obstant això, segons Motorsport.com, un portaveu del WEC va aclarir que hi haurà una actualització d’aquesta normativa, de manera que l’anunci hauria estat prematur:

Hi ha més novetats per venir, hi haurà una altra actualització. Limitar els intercanvis pilot limitaria el mercat i no és bo per a cap negoci limitar el grup de clients potencials. Posar totes les peces del trencaclosques en aquest moment és prou difícil i tenim tants pilots d’Or en un pressupost que ens parlen de l’any vinent com Silver. Sembla que no passa res amb una classe que aquest any tenia 24 cotxes a Le Mans ’.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments