El nou Porsche 911 GT3 RS és molt bèstia

El circuit de Nürburgring és conegut per ser una de les pistes més complexes del món, però també per ser el camp de proves de diverses marques. Aquesta vegada, el següent Porsche 911 GT3 RS es va provar a tota velocitat al circuit alemany i va deixar “boca aigua” per als fans de la marca i d’aquest model. A més d’una gran ala posterior, presenta un llavi davanter més pronunciat i un difusor específic amb dues puntes d’escapament al centre. Amb aquests arguments aerodinàmics té un aspecte agressiu i molt esportiu.

Pel que fa al motor, el 911 GT3 RS hauria de comptar amb l’atmosfèric boxer de sis cilindres de 4,0 litres amb una potència d’uns 550 cavalls de potència. Tot això s’acompanya de la transmissió automàtica de doble embragatge PDK de set velocitats amb una afinació específica per a aquest model. De moment hem de “deleitar-nos” amb aquest petit vídeo, mentre esperem el llançament previst per al 2021.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share