FÓRMULA 1: Daimler estreny però no ofega l’equip Mercedes

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email

El propietari de Mercedes, Daimler, té la intenció de reduir una bona part dels diners que Mercedes gasta en la Fórmula 1. Mercedes va gastar 430 milions de dòlars per guanyar els dos campionats de l’any passat i ara amb l’entrada del límit pressupostari de 145 milions de dòlars per arribar el 2021, el conseller delegat de Daimler, Ola Kallenius, assegura a Mercedes a la Fórmula 1, però adverteix que la despesa es reduirà a la meitat:

“No tenim raons per retirar-nos de la Fórmula 1 igual que el Bayern de Munic no en té cap per retirar-se del futbol “, va dir a TV6 i va afegir les males notícies per als homes de Brackley i Brixworth: “La càrrega financera en els propers tres anys es reduirà a la meitat. Però hem establert objectius més agressius per a la F1 que per a altres àrees de l’empresa ”, va dir Ola Kallenius.

De tota manera, i estant segur que gastar 430 milions en guanyar és molt, el nou límit pressupostari de la F1 ja va obligar Mercedes a gastar molt menys de la meitat. Bàsicament el que diu Kallenius ja és una evidència programada.

El que Kallenius no menciona de moment és el que passarà en el període 2024-2025, ja que serà el moment en què Mercedes, així com la resta d’equips, hauran de gastar més diners en el desenvolupament d’un nou motor, ja que està previst per al període 2026-2030. I només té sentit gastar aquests diners si Mercedes vol quedar-se més enllà del final de l’actual Pacte de Concòrdia que s’allarga fins al 2025.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments