FÓRMULA 1: Ferrari es queda sense goma

Charles Leclerc va dir després de l’Eifel GP que les actualitzacions introduïdes per Ferrari semblen tenir un millor rendiment. La veritat, però, és que, la vida a bord del SF1000 continua sent difícil i, segons Martin Brundle, hi ha alguna cosa que ho explica

A Sky Sports F1, l’ex-pilot i comentarista actual va assenyalar l’aspecte que impedeix que Scuderia faci un millor resultat en aquest moment:

“Ferrari mostra una millora en velocitat, sobretot en mans de Leclerc, però això encara no està transformant-se en bons resultats. El rendiment cau en picat durant les curses un cop esgoten els pneumàtics ‘.

Al GP d’Eifel a Nürburgring, Leclerc es va classificar en quart lloc i després va acabar la carrera en setè lloc. Per la seva banda, Sebastian Vettel es va classificar i va acabar en l’11è lloc, sense tenir mai els llocs puntuables al seu abast.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share