FÓRMULA 1: Portimão serà el circuit escollit per Pirelli per a provar els pneumàtics de 2021

Pirelli utilitzarà divendres els primers trenta minuts de la primera sessió d’entrenaments lliures a Portimão, al Gran Premi de Fórmula 1 de Portugal, perquè els equips de F1 provin el prototip de pneumàtic de Fórmula 1 del 2021.

L’única oportunitat de Pirelli per veure si haurà d’ajustar les especificacions dels pneumàtics de l’any vinent, després del fet que la FIA va preferir mantenir els pneumàtics actuals inalterats durant una tercera temporada.

Pirelli també pot introduir una actualització en la construcció dels pneumàtics si la prova de l’Autódromo Internacional do Algarve demostra tenir èxit. De moment, les previsions donen un 25% de probabilitats de pluges per al divendres 23 d’octubre:

“L’objectiu és intentar desenvolupar un pneumàtic a un nivell més alt, cosa que significa que el podem utilitzar a una pressió més baixa. Això, juntament amb una reducció de la càrrega aerodinàmica l’any vinent, ajuda el pneumàtic a funcionar millor i a reduir el sobreescalfament “, va dir Mario Isola, cap de Pirelli F1.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share