Honda customitza el Civic Type-R

Poc després de la presentació del renovat Honda Civic Type-R, la marca japonesa va decidir llançar una nova gamma d’accessoris per a aquells que vulguin personalitzar el que és un dels millors cotxes esportius de tracció a les rodes davanteres del món. Tot i que només es venen al Japó, no hi ha cap confirmació que no arribin a Europa, cosa que deixa una mica d’esperança per als fans.

Pel que fa als accessoris, podem trobar una nova entrada d’aire al capó, l’ala posterior i diversos detalls a l’interior, tots ells de fibra de carboni fabricats mitjançant un procés de producció amb polièster vermell. A aquests s’afegeixen tapes de mirall amb un acabat nou i una reixa frontal vermella. La “cirereta del pastís” són les rodes d’aliatge d’alumini que redueixen el pes total en 2,1 kg. Si voleu veure tot aquest equipament en detall, el podeu veure aquí.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share