DTM: Rastrejant el títol 2020 en la primera cursa de Zolder

Un canvi espectacular en la trama per la batalla pel títol de DTM: amb la seva tercera victòria consecutiva, el pilot d’Audi, René Rast s’ha posat al capdavant de la classificació de pilots per primera vegada aquesta temporada. El doble campió del DTM va començar la 15a cursa de la temporada a Zolder a deu punts a la classificació, però ara, abans de la cursa el diumenge, fins i tot té deu punts d’avantatge amb Nico Müller. Després d’acabar sisè, el suïs van perdre de nou uns punts valuosos pel campionat i va perdre el lideratge en la classificació per primera vegada des de la cursa inaugural de la temporada a Spa-Francorchamps.

A Zolder, Robin Frijns era l’única preocupació per Rast, que el va atacar en diverses vegades, acabant finalment en segon lloc. Al costat de Rast, un altre exitós pilot a de Zolder era Ferdinand Habsburg. Amb l’Audi RS 5 DTM, l’austríac va marcar el seu primer podi amb el tercer lloc, també el primer podi en el DTM per a l’equip de client belga Audi WRT.

Drama amb Müller, una batalla a tres per a un primer podi

Per a Rast, que havia aconseguit la cinquena pole de la temporada, tot va funcionar com un rellotge des del principi. El pilot d’Audi va defensar hàbilment el lideratge. Darrere d’ell, l’austríac Habsburg, que havia començat segon després d’una bona actuació en qualificació, va defensar la seva posició de Frijns en tercer lloc. Aquest últim va superar el jove austríac en una maniobra posterior.

Nico Müller, que havia començat la cursa a Zolder encara al capdavant del campionat de pilots, va tornar a tenir problemes per qualificar-se i només va poder començar des d’un decebedor vuitè lloc. El començament de la cursa tampoc va anar segons el pla per al suïs. Després d’un contacte amb l’Audi de Harrison Newey (GBR), Müller va caure a la 14a posició, però va aconseguir anar a poc a poc remuntant. A més, hi va haver una batalla a tres bandes per al podi inaugural en què, al costat de Ferdinand Habsburg, Jonathan Aberdein (RSA, BMW) i Fabio Scherer (Sui, Audi) també lluitaven pel seu primer trofeu en el DTM. Tot i que Aberdein, com a millor pilot BMW, va aconseguir arribar al rebuf d’Habsburg, no va ser suficient per passar-lo.

Després de la 15a cursa de la temporada, Rast és el nou líder de la classificació de pilots amb 277 punts. Müller cau a segona posició a deu punts. Frijns segueix a prop amb 262 punts. L’emocionant batalla per la coronació del DTM 2020 anirà a la seva següent prova demà diumenge 18 d’octubre.

1Rene RastRosbergAudi58m10.281s
2Robin FrijnsAbtAudi0.877s
3Ferdinand HabsburgWRTAudi22.790s
4Jonathan AberdeinRMRBMW26.462s
5Fabio SchererWRTAudi34.695s
6Nico MullerAbtAudi35.154s
7Harrison NeweyWRTAudi36.041s
8Jamie GreenRosbergAudi42.515s
9Timo GlockRMGBMW42.982s
10Marco WittmannRMGBMW1m11.634s
11Lucas AuerRMRBMW1m14.729s
12Philipp EngRBMBMW1m17.833s
13Sheldon van der LindeRBMBMW1m18.323s
14Benoit TreluyerPhoenixAudi1 Lap
Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share