WTCR: Cap de setmana de molta Guerrieri a Hongria

Esteban Guerrieri va tornar a dominar en el WTCR amb una brillant victòria doble a Hongria

Després de guanyar la primera cursa des de la Pole Position, l’as argentí va tornar a guanyar a la cursa 3, amb l’Honda Cívic R TCR per arrodonir un cap de setmana carregat d’acció que també havia començat al davant.

El subcampió del títol de l’any passat deixa Hongria segon a la classificació i 22 punts per darrere de Yann Ehrlachner, qui va obtenir la seva tercera victòria de la temporada a la segona cursa per davant del seu oncle i company d’equip Yvan Muller.

Ehrlacher també va ser al podi de la Cursa 1, acabant segon darrere Guerrieri i per davant de Néstor Girolami en el segon Honda. Jean-Karl Vernay va encapçalar la classificació del trofeu WTCR en les tres curses del seu Alfa Romeo Giulietta Veloce TCR per Romeo Ferraris, el francès també va puntuar un podi global a la cursa 2.

Tiago Monteiro va tornar al podi de la Cursa 3, ja que Girolami va subratllar el seu retorn després del seu gran accident a la cursa de WTCR d’Eslovàquia el passat cap de setmana amb el tercer lloc. Mikel Azcona de Zengő Motorsport va aconseguir extreure un bon potencial del nou Leon Competición de CUPRA amb el quart lloc en la Cursa 3.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments