FÓRMULA 1: Portugal redueix l’aforament al circuit de Portimao

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Redacció

Redacció

Es confirma la reducció de la capacitat per al GP de Fórmula 1 de Portugal, així com la prohibició dels aficionats a la zona de pelouse. Per tant, hi haurà el dret a retornar el cost d’aquestes entrades o a allotjar els espectadors que hagin comprat entrades per a d’altres llocs.

Autódromo Internacional do Algarve ha publicat aquest dimarts un comunicat en què explica que les noves mesures promulgades per les autoritats redueixen la capacitat i la ‘prohibició total d’espectadors a la zona de pelouse’. El circuit està disponible per a la devolució completa del valor de l’entrada i les despeses d’enviament.

També ofereix una alternativa: “Hem treballat en diverses solucions perquè els titulars de tiquets pelouse puguin seguir veient la cursa, de manera que hem creat un conjunt de possibilitats”, es llegeix.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments