DTM: El canvi de normativa comportarà un canvi de pneumàtics

L’any vinent, el DTM adoptarà la fórmula GT Plus, de manera que tindrà cotxes molt diferents a les seves graelles de sortida. Això significa inevitablement que molts aspectes tècnics canviaran, sent els pneumàtics un d’ells.

En una roda de premsa, el director del promotor de ITR, Gerhard Berger, va aclarir que el DTM continuarà tenint el mateix proveïdor de pneumàtics únics –Hankook, que té un contracte fins al 2023–, però va assumir que els pneumàtics seran diferents per a causa de la tipologia dels cotxes

Tenim un proveïdor de pneumàtics que és Hankook, no hi ha cap discussió al respecte. És obvi que el pneumàtic serà diferent perquè el pneumàtic GT és diferent del pneumàtic de classe 1. Veurem si farem servir els pneumàtics per afectar els temps i la velocitat per volta, potser utilitzarem un compost més tou per fer que els cotxes vagin més ràpid o compost més dur per fer-los durar més. Però és una cosa que es discutirà més endavant ‘.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share