ERC: El Ral·li Islas Canarias 2020 canvia de seu per adequar-se a les mesures sanitàries

Les mesures de control d’accés que imposa la situació sanitària ha obligat l’organitzador a abandonar l’entorn del Parc Santa Catalina. Els voltants del complex esportiu més important de Las Palmas de Gran Canaria acollirà sortida, meta i parc de treball.

La pandèmia del coronavirus ha obligat al Comitè Organitzador del Ral·li Illes Canàries traslladar la seu de l’edició número 44. La situació sanitària imposa una sèrie de controls impossibles d’implantar en el que ha estat l’entorn natural d’aquesta prova internacional durant bona part de la seva història. Per això, el centre operatiu del ral·li i les assistències abandonen el Parc Santa Catalina per a traslladar-se a l’Estadi de Gran Canària.

L’ampli pàrquing sud d’aquest complex esportiu en el qual juga com a local la Unió Esportiva Las Palmas acollirà el parc de treball i, per tant, serà la ‘llar’ dels equips des que prenguin posicions a principis de setmana. A l’entorn de l’estadi també es duran a terme les verificacions tècniques, així com les cerimònies de sortida i meta.

Tot això, sota les estrictes mesures de control d’aforament que imposen les autoritats a esdeveniments del calibre del Ral·li Illes Canàries que, un any més, és puntuable per al FIA European Ral·li Championship, el Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt, el Supercampionat d’Espanya de Ral·lis i el regional canari. En aquest sentit, la col·laboració del Cabildo de Gran Canària i de l’Ajuntament de Las Palmas de Gran Canaria ha facilitat aquest ràpid trasllat de seu per a complir amb totes les exigències.

Encara que l’itinerari sofrirà alguns ajustaments fruit del canvi de seu, el recorregut continua intacte, amb els trams de ‘Valsequillo’ (11,91 km), ‘Sant Mateu-DISA’ (12,01 km), ‘Artenara’ (12,21 km), ‘Tejeda’ (12,95 km) i la súper especial urbana de ‘Las Palmas de Gran Canaria-DISA’ en la jornada del divendres 27 de novembre i ‘Valleseco-DISA’ (14,17 km), ‘Gáldar’ (12,4 km), ‘Moya’ (12,7 km) i ‘Arucas’ (11,85 km) per a la del dissabte 28 de novembre.

Les inscripcions, que es van reobrir la setmana passada, van a bon ritme i es preveu comptar amb els principals equips del campionat europeu, el nacional i el regional.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments