RAIDS: Rosberg també formarà part de l’Extrem E

Nico Rosberg ha format el seu propi equip, el Rosberg Xtreme Racing per competir en la primera temporada de l’Extreme E el 2021 contra l’ex-company de Mercedes a la Formula 1 Lewis Hamilton.

RXR és un desenvolupament de l’equip Rosberg, fundat pel pare guanyador del campionat de la F1 de Nico, Keke, que dirigeix l’equip Audi RS5 Turbo de Rene Rast i Jamie Green en el DTM.

El campió Rast lidera el campionat després de les seves quatre victòries consecutives Zolder, però l’equip Rosberg s’enfronta a un futur incert en la sèrie amb Audi a punt de sortir al final de la temporada.

Des que es va retirar de la F1 com a campió regnant a finals de 2016, Rosberg ha estat actiu en el camp de la sostenibilitat, i és inversor i part interessada en la Fórmula E.

Parlant de l’entrada del seu equip al campionat de carreres XE, Rosberg va dir:

«Estem encantats de que Rosberg Xtreme Racing sigui l’última addició a Extreme E.

«La sèrie representa una oportunitat increïble per no només impulsar la consciència, sinó també inspirar acció en la lluita contra el canvi climàtic, la major amenaça per al nostre planeta actual.

«Des de que vaig retirar-me de F1 he dedicat la meva carrera a tecnologies sostenibles per poder combinar aquests esforços amb la meva passió per les carreres és increïblement satisfactòria.»

L’entrada RXR a XE significa que Rosberg competirà indirectament contra Hamilton en la sèrie, amb el sis vegades campió que també tindrà el seu propi equip X44 que se centrarà en la creació d’oportunitats per a mecànics i enginyers de fons ètnics minoritaris.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
el més vell
el més nou
Inline Feedbacks
View all comments