WEC: Inter Europol Competition fa un salt endavant

L’equip s’unirà al Campionat del Món de Resistència de 2021, mentre que continua amb el seu programa europeu Le Mans Series LMP3.
Un nou LMP2 07 d’Oreca es lliurarà al desembre de 2020.
Matt Bell i Naveen Rao s’uneixen a Kuba Smiechowski per a les 12 hores de Sebring 2020.

Sascha Fassbender (cap de l’equip):

“Estem fent un altre pas molt emocionant. Perquè sabíem que volíem fer la WEC, vam comprar un Oreca LMP2 07. El cotxe es lliurarà al desembre. Per preparar-nos per a això vam fer el Petit Le Mans en una Oreca i farem Sebring al novembre, en el mateix cotxe. Sabem que serà un gran esforç, però l’equip està molt motivat. Seguirem endavant i esperem conèixer el cotxe.”

Kuba Smiechowski: “vaig haver d’acostumar-me a l’Oreca molt ràpidament al Petit Le Mans i em vaig trobar realment encantat corrent en el cotxe. Òbviament, sabia que fa algun temps volíem un cotxe nou i això em va motivar enormement. La següent cursa és Sebring, on compartiré el cotxe amb Matt Bell i Naveen Rao. Serà un any molt ocupat i dur per a nosaltres l’any que ve, amb sort no tants obstacles com ens hem enfrontat enguany”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share