FÓRMULA 1: Lliures 1 del GP de Portugal: Mercedes per davant inclús en mode explorador

Valtteri Bottas ha estat el més ràpid a la primera sessió de lliures del GP de Fórmula 1 de Portugal, a l’Autódromo Internacional do Algarve. No és sorprenent que Mercedes dominés aquesta sessió inaugural, justificant així la seva condició de favorit. Ha estat una sessió d’entrenament marcada per uns quants incidents i sortides de pista, mentre els pilots s’acostumen a un nou traçat.

Hi va haver moltes queixes sobre la manca d’adherència d’un asfalt recentment posat i amb poc ús. Els primers minuts van tenir poca acció a la pista, en una pràctica en què els pilots també van tenir l’oportunitat de provar alguns dels prototips de pneumàtics de Pirelli per a l’any que ve.

Després que pilots com Carlos Sainz (McLaren) o Charles Leclerc (Ferrari) arribessin al encapçalar la classificació, les millors marques van sorgir quan Mercedes va apostar per pneumàtics mitjans. Bottas va rubricar la millor marca en el seu segon intent amb un temps d’1’18.410. El seu company Lewis Hamilton va guanyar 0.339 segons, després d’haver patit alguns problemes amb el grainig dels pneumàtics.

https://twitter.com/F1/status/1319588381479796736/photo/1

El tercer era Max Verstappen (Red Bull),a 0,781 seg. Leclerc tampoc va evitar un petit incident i ha acabat en el quart lloc, sent els cinc primers tancats per Alexander Albon (Red Bull) davant Sainz. El seguien Sergio Pérez (Racing Point); Kimi Räikkönen (Alfa Romeo) i Daniel Ricciardo (Renault).

El desè registre ha estat per Pierre Gasly, per a qui l’entrenament ha acabat aviat a causa d’un problema amb el seu AlphaTauri a uns 20 minuts del final. Sebastian Vettel (Ferrari) va ser l’onzè classificat.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share