FÓRMULA 1 | Lliures 2 del GP de Portugal: Mercedes es fica les Bottas en el primer dia

Valtteri Bottas va complir el primer dia d’entrenaments lliures al GP de Fórmula 1 de Portugal de forma perfecta. Després de ser el més ràpid a la primera sessió, el pilot de Mercedes va repetir l’actuació a l’entrenament de la tarda, en què els primers 30 minuts estaven dirigits a que Pirelli provés prototips de pneumàtics per al 2021.

Fins ara, només Bottas ha entrat als 1m17. Va ser després de les proves per a Pirelli que el finlandès va rubricar la millor marca en les simulacions de classificació, fent un 1´17.940s. El segon va ser Max Verstappen (Red Bull) a 0.595. L’holandès va protagonitzar un incident amb Lance Stroll (Racing Point) al primer revolt del l’Autòdrom Internacional de l’Algarve que està sota investigació i va motivar una de les banderes vermelles del FP2.

Tercer registre de Lando Norris (McLaren), amb Charles Leclerc (Ferrari) i Carlos Sainz (McLaren) tancant els cinc primers per davant de Sebastian Vettel (Ferrari). Setè era Pierre Gasly, qui va provocar l’altra bandera vermella quan el seu AlphaTauri s’ha parat a la pista amb flames que sortien per la part posterior. Lewis Hamilton (Mercedes) va trobar un rival lent a la seva millor volta i ha acabat vuitè. Esteban Ocon (Renault) i Alexander Albon (Red Bull) han completat els deu primers.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share