Tesla en números verds

Tesla va revelar els resultats del tercer trimestre del 2020 i les xifres són força satisfactòries per a la casa nord-americana. De fet, aquest és el millor trimestre de vendes, ja que es van lliurar 139 300 vehicles nous als clients. A més, l’informe també indica que es van produir 145.036 unitats. Pel que fa al pla financer, els beneficis de la companyia van ascendir a 331 milions de dòlars americans, un augment del 131% interanual i el cinquè trimestre consecutiu en verd.

Amb tot, la marca liderada per Elon Musk està molt a prop d’aconseguir les expectatives. Això es deu al fet que, al 2020, ja s’han lliurat 319 mil vehicles, que s’acosten a l’objectiu final de lliurar 500 mil unitats. Per fer-ho, Tesla ha de vendre al voltant de 181.000 unitats en els darrers tres mesos del 2020. Tot i que el mercat de l’automòbil es recupera clarament, serà una marca difícil d’assolir, ja que, si es produeix, serà amb diferència el millor trimestre de la marca nord-americana.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share