TURISMES: Porsche remunta i s’emporta les 24 hores de Spa-Francorchamps

Porsche va guanyar les 24 hores de Spa-Francorchamps. La mítica prova va finalitzar aquest diumenge, i com era d’esperar, la pluja va ser present al circuit de les Ardenes durant el cap de setmana a finals d’octubre. Porsche va aconseguir tornar a les darreres hores: Nick Tandy va ser el cinquè a falta de dues hores i mitja, començant una actuació aclaparadora des d’aleshores fins que va guanyar.

Va passar aproximadament una hora des del final que el ROWE Racing # 98 es va posar al capdavant. Així, Tandy i els seus col·legues Earl Bamber i Laurens Vanthoor van celebrar el triomf. A l’últim moment, Tandy encara havia de mantenir Patric Niederhauser (Attempto Racing / Audi # 66) després de dos reinicis per la sortida del cotxe de seguretat.

Niederhauser, que compartia el cotxe amb Frédéric Vervisch i Mattia Drudi, va acabar segon. El podi absolut el va tancar el Porsche # 54 de Dinamic Motorsport compartit per Christian Engelhart, Matteo Cairoli i Sven Müller, a 28.750 dels guanyadors.

La prova de Parente, Andy Soucek i Rodrigo Baptista no va ser fàcil. El triplet de Bentley # 9 de K-Pax Racing van començar des de la part inferior del grup, però van aconseguir una bona recuperació fins a la 12a posició final. Estaven a tres voltes dels guanyadors i a una volta dels deu primers.

A la Copa Pro-Am, la victòria va somriure a Leo Machitski, Ricky Collard Jr., Rob Collard i Sandy Mitchell al Lamborghini # 77 de Barwell, donant un avenç a Chris Froggat, Edward Cheever, Giancarlo Fisichella i Jonathan Hui (Sky Tempesta Racing / Ferrari # 93).

Pel que fa a la Copa de Plata, es va imposar el Mercedes número 5 de l’Haput Racing Team, dividit per Gabriele Piana, Hubert Haupt, Michele Beretta i Sergey Afanasiev. A sota, en la 30a absoluta, hi havia els guanyadors de la Copa Am: Clement Mateu, Romano Ricci, Stephane Lemeret i Stephane Tribaudini (CMR / Bentley # 108).

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments