CERA: Els Solans a la Nucía per donar-li més emoció al campionat

La llista d’inscrits de cara al Ral·li de La Nucia – Mediterrani es posa més que interessant ja que poc a poc anem coneixent el nom dels equips que prendran part. Pepe López i Coet Suárez no ho tindran gens fàcil per terres alacantines on no només estarà Nil Solans si no que Terra Training Motorsport ha confirmat també la participació de Jan Solans i Mauro Barreiro. Els actuals campions del món júnior estaran al volant del Fiesta Rally2.

Tot i que l’absència de Pernía i López a Ourense va posar en dubte la continuïtat de l’equip Terra Training Motorsport, l’estructura murciana poc a poc està reprenent la seva activitat habitual. Els pilots del Hyundai ja està competint amb normalitat i per a la pròxima cita de el Nacional d’Asfalt tindran una gran novetat: Jan Solans.

El pilot català, centrat en aquest 2020 en el seu programa amb la Federació al Mundial, tornarà a l CERA per enfrontar-se als trams de La Nucia. Terra Training ha fet oficial la seva participació, al costat de Mauro Barreiro, aquesta tarda i ho farà canviant d’unitat, no ho farà amb el seu Ford Fiesta Rally2 sinó que prendrà el de ProRacing Competició. Una presa de contacte amb l’asfalt que li servirà de proves de cara a el Ral·li de Monza, la seva última cita de la temporada al Mundial de Ral·lis.

Cal remuntar-se fins el Princesa d’Astúries de 2018 per trobar l’última participació de Jan en el Nacional d’Asfalt, aleshores dins de la Beka Junior R2. La Nucia suposarà la seva primera participació nacional amb un model R5 / Rally2 i davant tindrà rivals de gran nivell com López, Cohete, Ares, Pernía i fins i tot el seu propi germà, ja que Nil Solans també estarà a La Nucia.

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments