FÓRMULA 1: Gasly continuarà amb Alpha Tauri en 2021

AlphaTauri ha confirmat que Pierre Gasly continuarà conduint per l’equip la temporada 2021 de Fórmula 1.

El francès va començar la seva carrera en la F1 amb l’equip – llavors conegut com a Toro Rosso – el 2017 abans que fos cridat a l’equip sènior de Red Bull el 2019 per substituir el sortint Daniel Ricciardo.

Després d’un temps dificil a l’equip va tornar a unir-se a Toro Rosso a mitja temporada en un intercanvi amb Alex Albon, però enguany ha estat en bona forma, sobretot quan va aconseguir la seva primera victòria a la F1 en el Gran Premi d’Itàlia a Monza.

I avui l’equip ha confirmat que es quedarà amb l’equip durant la temporada 2021.

El jove de 24 anys ha dit:

“Estic molt content de continuar amb la Scuderia AlphaTauri una altra temporada! Enguany va molt bé, i anem per bon camí per a tenir la nostra temporada més reeixida en la història de l’equip.

“Crec que tenim una relació molt forta, hem aconseguit aprofitar totes les oportunitats que ens arriben, la millor del GP d’Itàlia. Guanyar la meva primera cursa de Fórmula 1 a Monza va ser un moment molt especial per a mi, i es va fer extra dolç per aconseguir una segona victòria en la història de l’equip, així que estic molt orgullós d’això.

“Faré tot el que pugui per empènyer l’equip i assumeixo tota la responsabilitat de portar-lo tan lluny com pugui. Espero amb interès el repte de l’any que ve i continuo amb AlphaTauri com a marca de moda i equip de carreres, per continuar treballant tant com pugui per aconseguir encara més èxit en el futur”.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share