Fórmula E: Rast i Audi carreguen bateries per una temporada més

Rene Rast torna a la Formula E a temps complet per a 2020/21 després d’una impressionant estada de sis carreres amb l’equip al Circuit de l’aeroport de Tempelhof de Berlín per completar la temporada 6.

Audi Sport ABT Schaeffler ha confirmat que l’alemany tornaria a unir-se a Lucas di Grassi per a la pròxima campanya. Rast va ser contractat en el lloc de Daniel Abt, pel que va acabar donanant 29 punts i un primer podi de Fórmula E a la Ronda 10.

“Era molt similar per a la majoria dels pilots, en aquell moment” «No havíem estat al cotxe durant molt de temps, des de març o abril, i per un pilot de carreres és molt inusual, mai tenim tant de temps lliure.

«Jo vaig estar en el simulador durant molts dies i, òbviament, per a mi, també hi havia el DTM en paral·lel. Tot va començar de seguida i no sé quantes setmanes seguides em vaig passar sense ser a casa més d’un o dos dies, així que era un gran repte.

«Era zero-100 molt ràpid. A més d’això, la Fórmula E va tornar a ser nova i vaig haver d’aprendre molts dels sistemes i com funciona el cotxe Gen2. Després, a l’agost, vam tenir carreres de DTM i una segona volta entre aquestes i el final de la temporada de Berlín. Va ser una bogeria!»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments