FÓRMULA 1: Horaris GP Emilia Romagna 2020 al circuit d’Imola

Aquesta setmana se celebra la 13a cita de la temporada 2020 de Fórmula 1. El ‘Gran Circ’ desembarca a Imola.

En el traçat italià es disputarà el Gran Premi d’Emilia Romagna, el que suposarà la tercera cursa en territori italià després de Monza i Mugello. Feia 14 anys que no es celebrava una prova de F1 al mític traçat de l’Autódromo Enzo i Dino Ferrari d’Imola, que compta amb 4,909 km després de la seva última remodelació en 2007. Hi haurà una novetat pel que fa a la resta de grans premis. Només hi haurà una única sessió d’entrenaments i tot s’aglutinarà en dues jornades: dissabte i diumenge.

A aquesta carrera arriba Lewis Hamilton com a indiscutible líder del campionat. El britànic, que ha guanyat vuit de les 12 proves disputades, treu 77 punts al seu company Valtteri Bottas. En quant al campionat de constructors, Mercedes ho té molt bé per coronar-se per setena vegada consecutiva. Passi el que passi, en cas de sumar només 12 punts amb un o els seus dos pilots seria campió. Per impedir la celebració de l’equip que dirigeix ​​Toto Wolff, Red Bull, necessitaria anotar 33 punts més que les ‘Fletxes de Plata’.

Subscriu-te
Notificació de
guest

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share