FÓRMULA 1: GP Emilia Romagna 2020: Bottas s’emporta una ajustada pole

Mercedes ha aconseguit la primera fila de la graella de sortida del GP de Fórmula 1 Emilia Romagna. Aquest dissabte a Imola, Valtteri Bottas ha aconseguit la pole position superant al seu company Lewis Hamilton, amb Max Verstappen a Red Bull sense arguments per enfrontar-se al Mercedes .

Després de la primera Q1, Romain Grosjean (Haas), Magnussen, Räikkönen, Latifi i Giovinazzi quedaven eliminats mentre que per davant, Bottas recuperava i era 0,008 segons més fort que Hamilton.

La Q2 va tindre molt de suspens ja que Verstappen va tenir problemes tècnics amb el seu Red Bull que el van deixar en una posició delicada. A la zona d’eliminació hi havia Lance Stroll (Racing Point), Russell, Sebastian Vettel (Ferrari) i Albon. L’home de Red Bull va fer un intent però va quedar en l’11è lloc.

Vettel era eliminat en 13a posició. Sergio Pérez (Racing Point) també quedava eliminat en l’11è lloc per només deu mil·lèsimes, amb Lando Norris (McLaren). Esteban Ocon (Renault) era el 12è. Stroll va deixar la pista en la seva última volta i quedava el 15è darrere de Russell. Al capdavant, Bottas tornava a superar Hamilton per 0,058s, amb Gasly en tercer lloc a 0,096s. Amb tot això, Mercedes, com Verstappen, apostaven pels pneumàtics mitjos.

En les primeres voltes a la Q3, els Mercedes van ser clarament superiors per entrar en l’1m13. Hamilton es va situar davant de Bottas per menys d’una dècima. Verstappen era el tercer per davant de Gasly, amb Leclerc cinquè.

A l’última volta, Hamilton millorarva els seus registres, però Bottas era encara més ràpid en aconseguir la pole position per 97 mil·lèsimes en una lluita aferrissada fins al final. Verstappen era tercer a 0,567 segons. Gasly va rubricar la quarta marca davant Ricciardo, amb Albon només sisè per davant de Leclerc. Kvyat i el McLaren de Norris i Carlos Sainztanqcaven els deu primers.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments