DTM: El GT3 Plus no enlluernen a Kubica

Robert Kubica ha suggerit fermament que no es quedarà en el DTM quan la sèrie adopti les regles basades en el GT3 en 2021.

Kubica es va traslladar al DTM enguany després de signar un acord amb el poderós equip ART per a conduir el BMW M4 client, després que el seu anunciat retorn als grans premis amb Williams arribés a la seva fi després d’una sola temporada.

El pilot polonès va sofrir un difícil començament de campanya quan ell i ART es van enfrontar a la sèrie, però es va recuperar amb força per a acabar tercer en Zolder el mes passat.

No obstant això, amb el DTM allunyant-se dels cotxes de classe 1 i acostant-se a una variant de la plataforma GT3 per a la temporada 2021, s’ha plantejat la qüestió de quants dels actuals pilots continuaran corrent en la categoria l’any que ve.

Quan se li va preguntar sobre els seus plans per al 2021, Kubica diu:

«Em vaig unir al DTM pels cotxe de Classe 1 a causa de la sensació, l’habilitat real i el que aquests cotxes són capaces de donar al pilot.

«Així que si em pregunten sobre el DTM i l’any que ve, no sé si participaré en aquest campionat i, per a ser honest, no sé què faré».

«Normalment aquest és el tipus de període en el qual comences a fer-te una idea del que és possible. Per descomptat, amb COVID-19 i amb la situació que estem tenint, tot es va posposar una mica. Les pròximes setmanes seran crucials per a entendre el que és possible.

«Segur que tinc alguna cosa en la meva ment sobre el que m’agradaria fer. La pregunta és si serà possible o no, i llavors seguirem endavant.»

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments