DTM: Nurburgring Nordschleife ara possible gràcies a les noves normes GT3 Pro

Gerhard Berger veu possible organitzar una carrera de DTM en Nurburgring Nordschleife amb cotxes basats en GT3, però va advertir que no es materialitzaria a curt termini.

En els últims anys, el circuit de 20,8 km de Nordschleife s’ha limitat a celebrar carreres de GT3 i de cotxes de turisme, i els cotxes de classe 1 que el DTM ha estat utilitzant en els últims anys s’han considerat massa ràpids per a dur a terme una carrera segura en el recinte.

No obstant això, els cotxes basats en GT3 que el DTM adoptarà en 2021 provocarien una disminució del ritme, la qual cosa augmentaria la possibilitat que la llegendària categoria corregués en Nordschleife per primera vegada.

El DTM ja organitza esdeveniments en Nurburgring, amb el calendari 2020, interromput pel coronavirus, que inclou una prova en cadascun dels seus circuits “curts”.

Berger va dir que una carrera de Nordschleife està en el radar del DTM com a part del seu pas a les regulacions de GT Pro, però va subratllar que la logística necessària per a dur a terme tal esdeveniment significa que no es farà realitat fins dins de diversos anys.

“És un tema que he estat considerant des del primer dia que vaig començar a treballar en el DTM”, va dir Berger.

“Fins ara, tècnicament no era possible amb els cotxes de classe 1, però ara podria ser una possibilitat.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share