WRC: Tänak poc optimista amb el 2021

L’actual campió del món de rall·lis Ott Tanak creu que la sèrie s’enfronta a l’amenaça de quedar-se paralitzada en 2021, tret que els organitzadors puguin establir com dur a terme els esdeveniments de manera segura durant la pandèmia de coronavirus.

Només cinc de les proves que formaven part del calendari original del Campionat Mundial d’enguany es van dur a terme mentre que Argentina, Portugal, Kenya, Finlàndia, Nova Zelanda, el Japó, Gran Bretanya i Alemanya, van haver de ser cancel·lades a causa de COVID-19.

Amb el director de l’equip de M-Sport Richard Millener afirmant que almenys sis – però idealment set – proves eren necessàries per a garantir un campionat, Estònia i Bèlgica es van agregar per a ajudar a apuntalar el calendari reajustat abans que el Ral·li Monza s’unís.

No obstant això, la setmana passada, el promotor de la FIA i el WRC es va enfrontar a un nou revés amb la cancel·lació del Ral·li de Ypres, ja que el nombre de casos positius de COVID-19 en tota Bèlgica va portar a un tancament nacional.

Tänak va dir que no tenia cap problema amb aquesta decisió, però va suggerir que tots els interessats necessiten un pensament clar per a salvaguardar la 48a temporada del WRC que s’iniciarà el 21 de gener en Monte Carlo.

“La cancel·lació del Ral·li de Ypres es deu a raons molt òbvies i realment no hi havia una altra opció”, va dir el pilot de Hyundai, les esperances del qual de conservar la seva corona ara apareixen gairebé acabades.

“Les circumstàncies actuals en el món són extremes, però encara així és una llàstima veure com altres disciplines [de l’esport del motor] són capaços d’elaborar un pla per a conviure amb COVID i el WRC que encara té l’esperança de dur a terme esdeveniments.

“La primera part de l’any que ve no sembla molt diferent [en termes de la taxa d’infecció per COVID-19] i si continuem amb el mateix [enfocament] llavors també l’any que ve no tindrem cap prova”.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share