DTM: Mueller guanya la primera cursa Hockenheim i deix oberta les opcions al títol 2020

Nico Mueller (Audi RS5 DTM) ha guanyat la primera cursa a Hockenheimring, a la ronda final del DTM. El pilot d’Audi ha acabat per davant de René Rast (Audi RS5 DTM) per 0,622 segons. Jamie Green (Audi RS5 DTM) ha completat el podi per aconseguir un triplet per Audi.

Rast va situar l’Audi a la pole position, però a la sortida Mueller s’ha situat al capdavant de la cursa. Jamie Green era el tercer, després de començar molt fort.

La cursa ha estat marcada per l’entrada del Safety-Car a causa de que dos cotxes es sortien i picaven contra les barreres de protecció. Després de la represa, Muller va poder tornar a posar-se davant Rast, amb els dos primers posant ràpidament una distància considerable a la resta del grup.

La lluita ha estat enorme entre Muller i Rast, però el pilot verd d’Audi ha aconseguit superar-lo al final i encara té possibilitats de ser campió demà, amb només un desavantatge de 20 punts sobre René Rast.

En la lluita pel tercer lloc, han lluitat Sheldon Van der Linde (BMW M4 DTM), Jamie Green, Loïc Duval (Audi RS5 DTM) i Jonathan Aberdein (BMW M4 DTM). Al final, Green ha acabat ocupant el tercer lloc, per davant de Duval. Aberden ha estat el millor BMW en sisè lloc.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share