CERA: Suárez estreny la lluita pel títol guanyant a La Nucia

El pilot del Recalvi Team s’ha adjudicat per primera vegada a l’esglaó més alt del podi del Ral·li La Nucia-Mediterrani Trofeu Costa Blanca, embastant així el seu segon triomf consecutiu de la temporada, que el situa tan sols 7 punts per darrere del lideratge del CERA Terra Mundis (Campionat d’Espanya de Rallyes d’Asfalt) mancant la cita decisiva, el Ral·li Illes Canàries, previst per a dins de tres setmanes.

Pepe López, vencedor l’any passat de la prova alacantina, on va rubricar a més el títol, es manté al capdavant de la classificació gràcies al segon lloc que ha assegurat al volant del seu Citroën C3 R5 i al punt extra que ha sumat en finalitzar tercer el TC plus, a esquenes de ‘Cohete’ Suárez i Jan Solans, autor del seu primer scratx absolut amb el Ford Festa R5 Mkll alineat per ProRacing Competició.

El jove català, vigent campió del Júnior WRC, ha disputat les posicions de podi en el seu retorn al CERA Terra Mundis (Campionat d’Espanya de Ral·lis d’Asfalt), fins que una sortida de carretera res més començar la vuitena i última especial, neutralitzada immediatament per aquest motiu, li ha impedit completar la carrera.

En conseqüència, Iván Ares ha segellat un altre podi in extremis, seguit pel seu company de marca, Surhayen Pernía, fet i fet quart classificat en aquesta penúltima cita de la temporada amb el Hyundai i20 R5 de Terra Training Motorsport.

Pedro Antunes ha encapçalat la classificació de la Peugeot Ral·li Cup Ibèrica, proclamant-se matemàticament campió d’aquesta tercera edició. Jorge Cagiaose ha confirmat com a tal dins del Clio Trophy Spain, tancant la temporada amb ple de victòries.

Mentrestant, Alejandro Cachón ha sumat el seu segon triomf en la Beca Júnior R2; Miguel García ha aconseguit el títol de la Copa Suzuki Swift, completant l’última carrera en segon lloc, al darrera de David Cortés; i Germán Leal s’ha retrobat amb la victòria dins de la Sandero Cup, seguit per Adrián León i Víctor Aguirre, que ha tornat a imposar-se entre els competidors de la Beca U24.

CLASSIFICACIÓ 26 RAL·LI LA NUCÍA:

  1. José Antonio Suárez / Alberto Iglesias (Skoda Fabia R5 Evo), 1:05:00.5
  2. Pepe López / Borja Rozada (Citroén C3 R5), a 14.3
  3. Iván Ares / David Vázquez (Hyundai i20 R5), a 1:12.4
  4. Surhayen Pernía / Eduardo González (Hyundai i20 R5), a 2:15.6
  5. Luis Vilariño / Alfredo Carballo (Skoda Fabia R5), a 3:25.1

CLASSIFICACIÓ PILOTS CERA TERRA MUNDIS 2020:

  1. Pepe López, 139 puntos
  2. José Antonio Suárez, 132 puntos
  3. Iván Ares. 114 puntos
  4. Javier Pardo, 80 puntos
  5. Alberto Monarri, 66 puntos

Subscriu-te

El butlletí del motor en català

Totes les novetats de casa nostra en la nostra llengua

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments