DTM: Tenim campió 2020, l’últim dels cotxes Classe 1

René Rast ha guanyat un altre títol del DTM. El pilot de l’Audi RS5 DTM ha guanyat l’última cursa de l’any i ha obtingut el seu tercer títol de la categoria. A la cursa i al campionat, Nico Muller va obtenir el segon lloc. Rast roman així a la història de la categoria com a últim campió dels cotxes de classe 1, que serà substituït el 2021 per cotxes basats en el GT3.

En l’última cursa de l’any, Rast aconseguia la pole position. Amb el seu rival, Muller, sortint des del quart lloc, l’alemany no tindria descans en la lluita pel títol. Només a la sortida, Mike Rockenfeller (Audi RS5 DTM) ja li ha pres la primera posició, però quan el DRS i el push-to-pass ha estat permès, Rast ha aconseguit avançar-lo, aconseguint un avantatge, encara que curt, sobre Rockenfeller, Muller, Green, Aberdein i Frinjs.

Els canvis de pneumàtics han començat al final de la 12a volta, sent Lucas Auer el primer pilot que ha fet la parada obligatòria, amb Müller que ha rebut la trucada als boxs poc després, mentre que Rast seguia a la pista.

Rast ha estat l’últim dels líders a entrar, al final de la volta 17. Quan Rast ha abandonat els boxes, Müller es ficava al capdavant. No obstant això, els pneumàtics més frescos de Rast han marcat la diferència, aconseguint superar Muller a la volta 20.

Rast ha ampliat gradualment el seu avantatge sobre Müller, acabant a més de deu segons del suís. Al lloc més baix del podi hi ha acabat Jamie Green.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share