FÓRMULA 1: Més llenya al foc al futur traçat a Brasil

El nou circuit de Rio de Janeiro continua sent controvertit a causa de la llicència ambiental per a la construcció a Deodoro, Rio de Janeiro. Tanmateix, una nova ciutat, Cabo Frío, estava interessada a ser la ubicació del nou traçat.

A finals d’octubre, l’Institut Estatal de Medi Ambient de Rio de Janeiro va assenyalar diverses incoherències en l’estudi de l’impacte ambiental presentat per la ciutat de Rio de Janeiro per a la construcció del circuit a Deodoro. Ara, segons Veja, Cabo Frío es proposa com una opció.

Té una superfície expropiada i licitada de dos milions de metres quadrats, ja presentada al governador interí de Rio de Janeiro, Cláudio Castro. Se suposa com una alternativa tenint en compte les dificultats per a la construcció de la pista a la capital de Rio.

El contracte és responsabilitat del consorci privat Rio Motorsports. La ciutat de Cabo Frio va dirigir una comunicació a Cláudio Castro i a la Confederació Nacional d’Automòbils, destacant que té una ubicació privilegiada a uns 150 km de Rio de Janeiro i a 600 km de São Paulo, així com el potencial turístic de la regió dels llacs. Aquesta ciutat costanera entén que el circuit representaria beneficis per al territori i també per a l’esport.

Subscriu-te
Notificació de
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments

Author

Share