FÓRMULA 1: Un nou Safety Car arribarà la temporada 2021

Aquest any és el final d’una era de la Fórmula 1. Mercedes deixarà de ser el proveïdor exclusiu de vehicles de seguretat i vehicles mèdics a partir de la temporada vinent, amb la incorporació d’Aston Martin.

Segons racefans.net, ja hi ha un acord perquè Aston Martin tingui el cotxe de seguretat en 12 de les 23 curses.

Pel que fa al model subministrat per Aston Martin, hauria de ser el DBX amb un motor V8 de quatre litres com l’actual AMG GT R. Cal recordar que Daimler és propietària de Mercedes i també el 20 per cent de les accions d’Aston Martin, de manera que ambdues marques formen part del mateix grup. El 2021, Aston Martin també comptarà amb un equip oficial de F1, que donarà una nova identitat a l’estructura actualment coneguda com a Racing Point.

Subscriu-te
Notificació de

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments